Webinar 2. IMPACT Projesi: Beden Eğitimi derslerinde eğlenceli ve motive edici ortamlar yaratarak öğrencilerin fiziksel aktivite düzeyleri nasıl arttırılır?

Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak ortak olduğumuz "Identification and Motivation of youth who mostly need Physical ACTivity -IMPACT (//www.impactpe.eu/site/index.php/en/ )" projesinin  öğretmen eğitimi çalışmaları kapsamında ikinci webiner çalışması gerçekleştirilmiştir.  Webiner ile Ankara'daki 30'dan fazla Beden Eğitimi Öğretmenimiz öğrencilerin okul içi ve okuldışı fiziksel aktivite düzeylerinin artırılması amacıyla derslerin nasıl motive edici ve eğlenceli olabileceği konusunda bilgi almışlardır. Sonraki süreçte 3 adet webiner daha uygulamaya geçecek ve süreç içerisinde öğretmen ve öğrencilerden veri toplama çalışmaları yapılacaktır.