Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar Sempozyumu 7

Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Yeni ve Yaratıcı Yaklaşımlar’ sempozyumunun yedincisi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜ BESYO) ev sahipliğinde düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Spor Eğitimi Grubu (SEG) tarafından, Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesinin destekleriyle düzenlenen sempozyum 19-20 Ocak 2019 tarihleri arasında KMÜ konferans salonlarında gerçekleştirildi.

Sempozyumun açılışına Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, il ve üniversite protokolü, bilim insanları, araştırmacılar ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, KMÜ tanıtım filminin gösteriminin ardından açılış konuşmaları ile devam etti.